Alles wat je
moet weten

JPEG Final Edit (10 of 22)   srgb

Veel van wat je over De Glasfabriek wil weten vind je online. Maar wat is fijner dan op de plek zelf te worden bijgepraat over de plannen? Een gesprek van mens tot mens. Daarom verbouwen we binnenkort de oude Portiersloge bij de ingang van De Glasfabriek tot informatiecentrum. 

Nu al meer weten?

De Glasfabriek is een bijzonder nieuwbouwproject, we maken hier echt een stukje nieuwe stad. Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren over de plek, de techniek, voordelen van nieuwbouw en de aan te leggen binnentuin en parkzone is gekozen voor een gespecialiseerd nieuwbouw verkoopteam. Meer weten over ENTREE? Miriam, Karin & Cindy helpen je graag verder.  Of klik hieronder op 'veel gestelde vragen'.

Portret 1
Image 11

Miriam Heijnens

Sinds 2005 houd ik, Miriam Heijnens, me als nieuwbouwmakelaar bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten. Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om het project grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks het nieuwbouwhuis als een nieuw thuis voelt.

Karin van Zuilen

Mijn naam is Karin van Zuilen, Freelance Nieuwbouwmakelaar. De woningmarkt heeft me altijd al geïnspireerd; de woningen, de architectuur en de samenwerking met hun omgeving. Daarom begon ik als 19-jarige vrouw vol enthousiasme bij een makelaarskantoor in de regio Utrecht. Mijn specifieke interesse bleek al snel bij nieuwbouw te liggen. Na vele jaren in de nieuwbouwmakelaardij ben ik vol enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart met Wauw Nieuwbouw en verzorg ik nu ook de verkoop van ENTREE. Ik kom graag met geïnteresseerden in contact om de woonkansen in dit bijzondere nieuwbouwproject te bespreken. 

Cindy van Veen

Inmiddels ben ik als makelaar en taxateur al ruim 20 jaar werkzaam in Schiedam. Dus al je wilt weten wat hier allemaal te beleven is, ben je bij mij aan het goede adres! Als potentiële koper zit je straks bij mij aan tafel voor een verkoopgesprek. Een nieuwbouwwoning is een prachtige kans om een woning te kopen die je als eerste eigenaar volledig naar eigen smaak en inzicht kunt afwerken. Ik vertel je alle ins en outs over het proces, het project en uiteraard de woning. En als je besluit tot aankoop over te gaan, zullen we samen vervolgens de koopovereenkomst tekenen. Ik kijk er erg naar uit om je aan een nieuw thuis te helpen!

Kopie van 393A7866a copy
Kopie van 393A9113a copy
Kopie van 393A8702a copy
Ben jij een pionier?

Maak dan een account aan en meld je aan voor de nieuwsbrief. We'll keep you posted!

Volg de laatste ontwikkelingen op social media

Meer weten? Neem contact met ons op. 

010 453 53 11
info@deglasfabriek.com