Leven op het ritme van de groene stad

 Meer weten over Schiedam? 

Silos foto mei 2024

Op 100 meter van de Koemarkt in Schiedam en een kwartier fietsen vanuit Rotterdam centrum biedt De Glasfabriek alles wat jij als stadsmens zoekt. En ook in de wijk zelf is altijd beweging en alle ruimte voor creativiteit. 

Steen wordt groen

De Glasfabriek opent zich en asfalt en steen verandert nu in groen. Dat geeft je rust en maakt je gelukkiger. Een stadspark met bomen die langzaam naar de hemel groeien. Mussen die van de tuinen naar de struiken zwermen. Ruimte om te spelen, te werken, te sporten of juist helemaal niets te doen. Te picknicken, samen iets te drinken, te luieren of je in te spannen en vooral om elkaar te ontmoeten. 

De ontwikkeling van een nieuwe wijk

Button-hoek-oranje
De Glasfabriek   Glaspark   uitsnede 1
Button hoekje wit

Auto’s aan de kant, ruimte om 
te leven

Je auto wacht je op aan de rand van de wijk. Veilig onder een dak. Een paar minuten lopen van de voordeur, door het groen langs je favoriete tentje, waar je koffie al klaar staat. Hoe gaat het met jou vandaag?

De Glasfabriek is er voor mensen die aan hun leven blijven bouwen. Het is een plek die leeft in de verhalen van toen, de energie van nu en de dromen van doeners over hun toekomst.  


De impressie links is een concept en nog in ontwikkeling. De werkelijkheid kan afwijken. Aan dit beeld kunnen geen rechten ontleend worden. 

Zoek de energie
Vind de verschillen

Er komen terrassen, bijzondere winkels en werkplaatsen, zodat er altijd wat te doen is. En er komen verschillende woningen die passen bij wat je wilt, wat je nodig hebt en waarvan je droomt. Woningen met een stijlvolle, industriële uitstraling, in lijn met deze unieke plek. Zodat je er niet leeft met allemaal mensen in dezelfde levensfase en met dezelfde achtergrond, maar met mensen die hetzelfde willen als jij … leven op het ritme van de groene stad.

Wonen? Ontdek jouw plek!

De Glasfabriek   Glaspark   uitsnede 2
Kopie van 393A9113a copy
Kopie van 393A8646a copy
Ben jij een pionier?

Maak dan een account aan en meld je aan voor de nieuwsbrief. We'll keep you posted!

Volg de laatste ontwikkelingen op social media

Meer weten? Neem contact met ons op. 

010 453 53 11
info@deglasfabriek.com