Pretpark voor doeners
en dromers

De Glasfabriek  -  

JPEG Final Edit (8 of 22) sRGB

De Glasfabriek is in transitie. We houden de energie vast met pioniers: creatieven en ondernemers. Ontdekkers die willen uitvinden hoever ze kunnen komen, met hun ideeën, met hun plannen, met hun onderneming en hun creativiteit. Geen gesloten club, maar een open groep mensen. Die allemaal iets willen doen of maken wat nog nooit eerder gedaan is en allemaal hun dromen waar willen maken.

Zoek je ruimte voor een idee, een activiteit, je creativiteit of je onderneming?

Neem contact op met BANK15

JPEG Final Edit (22 of 22) sRGB
Kopie van 393A7737a copy
Button-hoek-oranje

Wil je weten wat er op De Glasfabriek gebeurt?

Naam bedrijf:

Crossfit NULtien

Doen:

Werken aan een gezonde lifestyle.

Droom:

Mensen helpen zich fit, sterk en goed in hun vel te voelen.

Placeholder

Bij @crossfitnultien creëren we de gelegenheid voor mensen om fitter en sterker te worden en helpen wij sporters bij het behalen van hun doelen” zegt eigenaar Daniel.

CrossFit Nultien is geen reguliere gym waar je individueel bezig bent en zelf de workout moet verzinnen.Hier stap je binnen en doe je in groepsverband mee aan een workout. Iedereen doet hier dezelfde workout, maar dan wel op je eigen niveau. Een aanvulling voor De Glasfabriek en past precies in de mentaliteit.

“Het mooie aan CrossFit is dat iedereen op zijn niveau kan meedoen aan een les, verteld Daniel,“Voor elke oefening die we tijdens de workout doen, hebben we een progressie in het geval iemand de oefening nog niet (of niet volledig) kan uitvoeren”

De dynamiek die ontstaat en het gevoel van saamhorigheid die dit brengt, werkt ontzettend aanstekelijk en motiverend op De Glasfabriek. Met een waanzinnige CrossFit Nultien community tot gevolg, waarbij leden elkaar tijdens de lessen aanmoedigen en buiten het sporten om opzoeken.

Vorig jaar was een spannende periode voor CrossFit Nultien. Zonder een geschikte locatie op het oog, naderde de datum dat ze hun plek in de Rotterdamse M4H haven vanwege de geplande terreinontwikkeling moesten verlaten. De zoektocht naar een geschikte plek verliep allesbehalve soepel. Gelukkig vonden ze net op tijd een plek op De Glasfabriek.“Het is heerlijk ruim en ruig dus echt als Nultien” aldus Daniel.

CrossFit moet je echt ervaren. Loop dan ook zeker eens binnen als je interesse hebt, of doe mee tijdens een proefles!

CrossFit Nultien webp

Naam bedrijf:

Studio Le Beau

Doen:

Verkoop van design | art | furniture

Droom:

Een showroom waar mensen geïnspireerd worden

Placeholder

Brian is zijn naam en met een grote glimlach loopt hij elke dag over het terrein van De Glasfabriek. Met veel trots laat hij iedereen zijn showroom zien. “Mijn droom was altijd een eigen showroom te hebben. Op een gave en inspirerende locatie, die droom is uitgekomen, dus deze glimlach gaat er voorlopig niet af”; zegt hij lachend. “Nu is het aan mij om dit door te zetten en naar een hoger niveau te tillen” aldus Brian.

Brian was altijd al in de weer met vintage design meubels met een liefde voor bijzondere design stukken. En een aantal maanden geleden heeft hij de knoop doorgehakt. Zijn avontuur is begonnen en draagt de naam @studio_lebeau “Ik ben minder uren gaan werken bij mijn werkgever @portofrotterdam om mijn droom na te jagen. Ik wil zoveel mogelijk op pad om mijn loods te kunnen vullen met unieke items” zegt Brian. “Intussen wordt mijn klantenkring een stuk groter, alle enthousiaste en inspireerde mensen die ik al heb mogen ontmoeten op de Glasfabriek maken mijn werk nog leuker”.Ben je benieuwd naar zijn showroom of zijn grote glimlach, maak snel een afspraak met deze bijzondere ondernemer.

Studio Le Beau webp
Kopie van 393A9036 2a copy
Kopie van 393A8961a copy
Kopie van 393A8967a copy
Ben jij een pionier?

Maak dan een account aan en meld je aan voor de nieuwsbrief. We'll keep you posted!

Volg de laatste ontwikkelingen op social media

Meer weten? Neem contact met ons op. 

010 453 53 11
info@deglasfabriek.com