De Glasfabriek start bij de eerste fase: ENTREE. Op een paar minuten lopen van de Koemarkt, met een koffietent op de hoek en terrassen aan het water. En met een binnentuin waar je vrij adem kan halen. Van kleine appartementen tot split level woningen tot ruime eengezinswoningen en penthouses. 

Woningen met het karakter van de plek

Het karakter van De Glasfabriek in Schiedam komt terug in de gebouwen van ENTREE. Met aan de buitenkant donker baksteen en zwart staal. Krachtige solide materialen met een industriële uitstraling. Als je beter kijkt, vallen de verzorgde details op. Naar de binnentuin toe is de bebouwing meer intiem, gericht naar buiten en op elkaar. Het is vooral een plek die ruimte geeft om te leven. Zodat je kunt zijn wie je bent.

Meer over de architectuur?

Woningen met het karakter
van de plek
Situatiekaart met woningtypes

De stad van nu is een groene stad. Want groen zorgt ervoor dat je meer relaxed bent. Centraal in ENTREE komt een grote en tegelijk beschutte binnentuin. Omdat we in De Glasfabriek met overtuiging kiezen voor maximaal groen en leefbaarheid, krijgen auto’s een veilige plek aan de rand. Een centrale parkeerplaats waarvandaan je in een paar minuten door het Glaspark naar je voordeur loopt.

Meer over de binnentuin?

ENTREE   Binnentuin avondbeeld
Vrij ademhalen in de beschutte binnentuin

Bekijk hier de brochure

Welke is jouw favoriet?

Al meteen bij ENTREE komen betaalbare appartementen én comfortabele herenhuizen. Woningen in verschillende vormen, breed of juist smal, groter of juist wat kleiner. Voor verschillende mensen en prijzen. Zodat er straks mensen met verschillende achtergronden, dromen en wensen naast elkaar én met elkaar leven. Verbonden door de wil om aan het leven te blijven bouwen.

ENTREE Grachtenpand interieur 24 25 26 27 28
ENTREE   Herenhuis   LR
43511 Int Blok B bnr 21 V1
Ben jij een pionier?

Maak dan een account aan en meld je aan voor de nieuwsbrief. We'll keep you posted!

Volg de laatste ontwikkelingen op social media

Meer weten? Neem contact met ons op. 

010 453 53 11
info@deglasfabriek.com